Η Ιστορία μας

Το 1987, «γεννιέται» στην πόλη της Πτολεμαΐδας ένα νέο κατάστημα παιχνιδιών. Η ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ, με καπετάνισσα την Παπαδοπούλου Σουζάνα σαλπάρει με πολύ μεράκι, αγάπη και χαρά για ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσμο του παιχνιδιού, χαρίζοντας ανεπανάληπτες και μαγικές στιγμές σε μεγάλους και παιδιά!

Σήμερα, 34 χρόνια μετά, το τιμόνι της επιχείρησης αναλαμβάνει ο ανιψιός Φίλιογλου Ελευθέριος, παραμένουμε πιστοί στην ιδεολογία μας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε το κατάλληλο παιχνίδι που θα δώσει χαρά και θα αναπτύξει τις δεξιότητες και τις γνώσεις των μικρών και μεγάλων μας φίλων. Απαντάμε στην ανάγκη σας για δημιουργικότητα, ψυχαγωγία και αυθορμητισμό μέσα από μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών και με συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών.

Ανταμοιβή μας είναι τα λαμπερά χαμόγελα που ζωγραφίζονται στα πρόσωπα παιδιών και γονιών. Αντλούμε δύναμη από την έμπρακτη στήριξη που μας δίνεται όλα αυτά τα χρόνια, και σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα ποιοτικά παιχνίδια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τα παιχνίδια μας είναι τώρα διαθέσιμα και στο ευρύτερο κοινό μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.kids4toys.gr.

2 thoughts on “Η Ιστορία μας”

  1. Μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, ενημερωμένο κατάστημα… Ιδιαίτερα εξυπηρετικος κ “φιλικός” ο κ. Λευτέρης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *